Bordrolama Hizmetleri


Bordrolama firmaları, bordrolama şirketleri ile tasarruf etmek isteyen firmalara, bordro danışmanlığı ve bordrolama hizmeti veren firmamız,  insan kaynakları danışmanlığı altında, bordro hizmeti veren teknik bordrolama, ve bordrolama servisi ile insan kaynakları bölümünüzün tüm ihtiyaclarına hizmet sunmaktadır.
Firmamız Başta İzmir, İstanbul, Ankara, Manisa, Tekirdağ, Aydın, Denizli, Uşak, Afyon, Antalya, Adana, Eskişehir, Şanlı Urfa, Gebze, Kocaeli, İzmit, Bursa, Kayseri, Konya, Gaziantep, Muğla, Balıkesir, Zonguldak, Adana olmak üzere tüm Türkiye'de faaliyet gösteren firmadır.
Firmanız çalışanlarının tüm bordrolama sürecini mevzuata uygun, en güncel bilgiler ışığında takip ederiz. BordroTR ile , küresel rekabet ortamında avantajlı duruma geçerken, giderlerinizde tasarruf sağlaya bilirsiniz.. Devlet teşviklerini sizin adınıza biz takip ederek, SGK teşviklerinden  maksimum düzeyde yararlanmanızı sağlarız. Bordrolama, bildirge, yıllık izin takip, işe giriş-işten çıkış işlemleri- hesaplamaları ve belgelerinin hazırlanması gibi tüm özlük işlemlerinizi BordroTR ye devrederek, insan kaynakları süreçlerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bordrolama işlerinizde süreklilik ve düzen elde edebilirsiniz. Bordrolama işleri için yazılım, donanım gibi alt yapılarınıza bakım onarım, destek gibi yıllık anlaşmalara para harcamak zorunda kalmazsınız. Personel maliyetlerinizde tasarruf sağlaya bilirsiniz. Eğer firmanız dönemsel olarak çalışan bir iş yeri veya otel vb. ise, her dönem ve her yıl personel özlükçü uzman personel aramak zorunda kalmazsınız. BordroTR her dönem size hizmet vermekten mutluluk duyar.
Bordro Hizmetlerini Dış Kaynak (Outsourcing) kullanarak BordroTR Bordrolama Firmasından sağlayarak, hem zaman, hemde emek tasarrufu elde edersiniz.

. İşe Giriş - İşten Ayrılış Bildirgesinin SGK ya süresi içinde bildirilmesi
. Maaş Hesaplamaları
. Ücret Hesap Pusulalarının Basılması ve tarafınıza ulaştırılması,
. Ücret Hesap Pusulalarının E-mail Ortamında Personele Ulaştırılması
. Maaş Ödemelerine ilişkin Banka İşlemleri
. Avans listelerinin oluşturulması,
. Bankaya transfer işlemleri,
. İşten Çıkış bordrosunun hesaplanması,
. Tazminat ve ihbar bordroları
. SGK Aylık Prim Hizmet Belgelerinin Onaylanması
. Bordro Tahakkuk İcmalleri
. Eksik gün bildirimi işlemleri,
. Yıllık İzin Bakiyesinin Takibi,
. Türkiye İş Kurumu aylık işgücü çizelgesi işlemleri
. Aylık Ayrıntılı İnsan Kaynakları Raporu,
. Yıllık Personel Bütçesinin Hazırlanması
. Aylık bordro tutarlarının; maliyet merkezlerine uygun olarak dağıtılması, muhasebe kayıtlarının hazırlanması.
Copyright © 2014 BordroTR - Tüm Hakları Saklıdır │ BordroTR Bordro Danışmanlık Hiz.Tic Ltd Şti.
Ana SayfaKurumsalBize UlaşınTeklif İsteDestek TalebiGizlilik ve Güvenlik